endorsement.jpg

VB-győztes, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
 
„Bárcsak kaptam volna Coerver® képzést gyerekkoromban. Biztos vagyok benne, hogy nem csak jobb játékos, hanem sokkal eredményesebb is lehettem volna."
Az MLSZ Edzőképző Központ igazgatója

„A Coerver módszer nagyszerű eszköze a fiatal játékosok fejlesztésének. A labdaérzékelés kialakításától a technikai képzésen keresztül a gyors döntéshozási képesség fejlesztéséig kitűnően alkalmazható a korosztályos képzés során. Csak ajánlani tudom minden kollégának és fiatal labdarúgónak rendszeres használatát.”

Volt akadémiai igazgató, Arsenal FC

„Mi az Arsenal–nál 100%-ig hiszünk a Coerver® Coaching programban. Mi mindannyian azt akarjuk, hogy az összes fiatal játékosunk részesüljön belőle, ezért felkértük Alfred Galustian- t, hogy legyen az akadémiánk technikai képzéseinek az oktatója.”

Korábban az Everton FC, Celtic FC, Monaco FC játékosa és a skót válogatott kapitánya

„Gyerekként én is Coerver® növendék voltam. Ez rengeteget segített pályafutásom során… Ajánlom az összes edzőnek, szülőnek és játékosnak.”

VB-győztes és az egyedüli játékos, aki VB-döntőben 3 gólt szerzett – Anglia

„A Coerver® Coaching az egyéni készségek fejlesztését helyezi a középpontba. Véleményem szerint ez a legjobb módszer a játékosok következő generációjának fejlesztésére. Ez egy olyan program, amely ezt magas szinten meg tudja valósítani.”

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kaptánya, korábban a Real Madrid vezetőedzője
  
„A Realnál mindekni nagyon jól fogadta az Alfred által tartott Coerver® képzést, hiszen a kezdeti években a technikai tudás tökéletesítése elsődleges célunk. Amíg a játékosok technikailag nincsenek a toppon, addig nem számít, hogy milyen rendszerben, vagy taktikával lépsz pályára – a legmagasabb szinten el fogsz bukni.”
Aston Villa menedzsere – a Francia Labdarúgó Szövetség korábbi szakmai igazgatója, a Liverpool FC és a Lyon FC korábbi menedzsere

„A Coerver® Coaching a legjobb módszer a technikai tudás oktatására amellyel eddig találkoztam, még 29 év után is fejleszt és ösztönöz.”

VB-győztes, Argentína

„A Coerver® Coaching pozitívan befolyásolta azt, hogy hogyan oktatják a futballt világszerte. Ez egy remek program, amely a jövő játékosai egész generációjának fejlődését szolgálhatja.„

VB-győztes brazil válogatott szövetségi kapitánya

„Az Alfred-nak Brazíliában tartott előadásai utáni reakciók kiválóak voltak. Sok egykori VB résztvevő játékos és edző vett részt ezeken és mindannyiunk számára egyértelmű volt, hogy a Coerver® Coaching program elősegíti annak a tudásnak és kreativitásnak az oktatását, amelyre nekünk és sok más országnak szüksége van."

Korábban a Manchester United FC utánpótlásedzője, később az Anzhi Makhachkala és a Fulham FC vezetőedzője

Sir Alex Ferguson azért alkalmazott engem a Manchester United technikai edzőjeként, mert Coerver® edző voltam. Ő és én úgy érezzük, hogy a Coerver® Coaching program a legjobb módszer a technikai tudás oktatására."