A Coerver® Coaching a világ legjobb és legizgalmasabb labdarúgó készség, és képesség fejlesztő módszere, mely a világ vezető szövetségeinek és egyesületeinek ajánlását élvezi.

Segítségével elsajátíthatod olyan világsztárok mozdulatait és képességeit, mint Cristiano Ronlad,Messi, Bale, Özil.

Azt tanítsd, amiben hiszel!
A Coerver® Coaching rendszerével a játékos képzés nem csupán a modern gyakorlatokról, a labdaérintés számról vagy az eredményszámítás háttérbe helyezéséről szól. A Coerver® szellemisége ennél sokkal több: amellett, hogy a labdával tökéletesen bánó, a jövő labdarúgásának megfelelő játékost képez, odafigyel az emberi és a sportolói oldalra is.

A Coerver® Coaching küldetését a Coerver®-kód testesíti meg, amely a játékosok fejleszteni kívánt szakmai és emberi tulajdonságait tartalmazza.

 • Képzettség, Erő, Gyorsaság, Mentalitás, Játékérzék

A cél az összes korosztályban, képzett, magabiztos, kreatív, gondolkodni tudó játékosok nevelése.

Figyelembe véve a korosztályok sajátosságait.

Fontos, hogy a játékosok a pálya bármely részén, a lehető legjobb döntést hozzák meg, a legrövidebb idő alatt.

Ezért fontos az edzéseken, hogy Mit? Miért? Hogyan? tanítunk.

 

COERVER® COACHING ÉRTÉKEK

 • Élvezetessé tenni az edzést, és a játékot

Ez a kombinációja a pozitív képzési környezetnek, és a kihívást jelentő gyakorlatoknak, ez generál belső motivációt a hatékony tanuláshoz

 • Sportszerű játékosok nevelése, akik tisztelnek mindenkit

Az edzések fejlesztik az erős, tisztességes személyiség kialakulását, a pályán, és a pályán kívül is.

 • Értékek győzelme, ami nem több, mint tanulás, készség, erőfeszítés, és személyes fejlődés

Különösen a 6-12 éves korosztályban a hangsúly a hosszú távú fejlődésen, és nem a rövidtávú eredményen van

 

A Coerver® FociSuli programjain kötöttségek nélkül élvezheted a világ első szám képzésének előnyeit. Akkor is, ha most ismerkedsz a labdarúgással, illetve akkor is, ha tudásod szeretnéd fejleszteni.

A Coerver® FociSuli az ország több pontján elérhető, mely helyszínek száma folyamatosan növekszik. Fontos, hogy a FociSuli edzések, klubtól és képzettségtől függetlenül várják szeretettel, U7, U9, U11, U13-as korú játékosok jelentkezését, ráadásul rengeteg izgalmas, és extra lehetőséget kínálunk nem csak a más jellegű edzésekkel.

Gyere és próbáld ki magad, edz úgy, mint a profik, és szórakozz úgy, mint egy gyerek

Amit minden helyszínen biztosítunk a résztvevőknek:

 • Szakértő technikai képzés
 • Sztár és csapat modell edzések
 • Adidas kedvezmények
 • Profi, és biztonságos tanulási környezet
 • Kihívások és versenyek
 • Szórakoztató edzések
 • Későbbi programjainkon való kedvezményes részvétel

A Coerver® FociSuli edzésekre, 48 órával az edzés kezdete előtt regisztrálni kell, az info@coerver.hu e-mail címre küldött levéllel, melyben a játékos nevét és a helyszínt kell leírni.  Vagy az adott helyszínhez tartozó telefonszámon érdeklődhet.

Kiknek ajánljuk a Coerver® FociSuli programot?

 • Játékosoknak, akiknek nincs klubja

  Felzárkóztatást, fejlődési lehetőséget kínál a csapat nélkül lévő gyerekeknek, vagy akik később kezdtek futballozni és még nem kerültek klubhoz, vagy bármilyen oknál fogva nem találtak csapatot maguknak a szezonra, vagy átmenetileg felhagytak a játékkal és edzéslehetőségre vágynak, profi szakemberek segítségével

 • Extra edzés, amely motivál a tanulásra

Csapattal rendelkező, de fejlődni és tanulni vágyó játékosoknak

Az első edzésen, a részvételi lap kitöltése után, minden Coerver® FociSuli játékos kap egy kártyát, melyre az edzések után kap egy aláírást az edzőtől. Az edzéseken össze gyűjtött aláírások beválthatóak, Coerver-Adidas edző mezre, edző nadrágra, sportszárra, melegítőre, cipőre, és egyébb Adidas felszerelére. (Részletes tájékoztató, az első alkalommal megkapott jelenkezési lapon!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a Coerver® FociSuli programba folyamatosan be lehet kapcsolódni, további információ vagy kérdés esetén az info@coerver.hu, illetve a 0670/677-5515-ös telefonszámon érdeklődhet.