Coerver® Magyarország - Bosu-Hungary együttműködés

Nagy örömmel tudatjuk, hogy közös együttműködési megállapodást írt alá, a Coerver® Magyarország és a Bosu® Hungary csapat.

A Coerver® Coaching kiemelten fontos területnek tarja a megelőzést, és fejlesztést. A labdarúgás folyamatosan változik, és fejlődik. A mai modern labdarúgásban elengedhetetlen az, hogy különböző szakterületek, tudásuk legjavát nyújtva ötvözzék képességeikt, egy meghatározott cél érdekében. Célunk, hogy a mai kor és a jövő elvárásaink is megfelelő labdarúgókat neveljünk, ezért is fontos számunkra a most aláírt együttműködés.

Coerver® Bemutató és Edzésnap

Gyere és próbáld ki magad, a Komáromban, a Czibor Zoltán Sporttelepen (2900 Komárom, Sport utca 52-54.), vegyél részt a korosztályodnak megfelelő Coerver® edzésen.

Korosztályok, és edzés időpontok:
2016. ÁPRILIS 17.
1 Csoport: 10:30 - 11:45  - U8,U9,U10,U11 (2008,2007,2006,2005)
2 Csoport: 12:30 - 13:45  - U10,U11,U12,U13 (2006,2005,2004,2003)

Minden csoport résztvevőit korosztályonként ketté választjuk.

A helyek korlátozott számban elérhetőek, minden korosztályban maximum 24 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.  A játékosok hozzanak magukkal edzésfelszerelést, öltözési lehetőséget biztosítunk.

Partner Club Program - Kisvárda FC

 

A Coerver® Magyarország partner klubjaként köszönthetjük a Kisvárda FC csapatát.

A hétvégén aláírásra került Partner Klub Program egy hosszú távú együttműködés első lépcsőfoka, mely alapvetően változtathatja meg az eddig Magyarországon alkalmazott utánpótlás nevelési koncepciót.
Egy új, határokon átnyúló utánpótlás koncepció kialakítása a cél, mely képes lehet arra, hogy képzett, magabiztos, és kreatív játékosokat neveljen a jövő Magyar labdarúgásának.
A Kisvárda Fc vezetői, az egyesületnél és a városban dolgozó, a környéken élő emberek labdarúgás iránti szeretete, és elkötelezettsége, tökéletes környezetet teremt ahhoz, hogy megvalósuljanak a kitűzött célok.

Partner Club Program - Paksi FC

A héten aláírásra került a Paksi Fc és a Coerver® Magyarország Partner Club megállapodás.

Külön öröm számunkra, hogy az élvonalbeli csapatok közül a PAKSI FC az első Klub, amely együttműködési megállapodást kötött a Coerver® Coachinggal. A szerződést Haraszti Zsolt a PAKSI FC ügyvezetője, valamint Szalma József a Coerver Coaching Magyarország igazgatója írták alá.

Partner Club Program - ZTE FC

 

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a ZTE FC csapatával bővült a Coerver® Magyarország Partner Clubjainak tábora, a Zalaegerszeg csapata részese egy olyan nemzetközi club programnak, melynek többek között a Bayern München, a Real Madrid, a Stoke City, és a Manchester City.

A ZTE FC céljai között szerepel saját nevelésű játékosok szerepeltetése az első csapatban. Ezen cél részeknét, egy teljes utánpótlást átfogó Partner Club megállapodás aláírására került sor a felek között.

Youth Diploma 1 - Székesfehérvár

Scott Wright az Egyesült Királyság és Wales Coerver® Igazgatójánka vezetésével, két napos Youth Diploma 1 tanfolyamon vehettek részt a jelentkezők. Örömünkre szolgál, hogy több mint 120 edző részvételével zajlott a képzés, Magyarországról, és Európa más országaiból is jöttek edzők. A hamadik napon a Partner Klub programé volt a főszerep, ahol szintén Scott vezetésével bemutattuk milyen formában tud együttműködni a Coerver® Coaching a klubokkal, egyesületekkel.

Partner Club Program - Jászberényi FC

Az utóbbi évek sikeres együttműködéseinek eredményeként, örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy aláírásra került a Jászberényi FC, és a Coerver Magyarország Partner Club megállapodása.

Köszönjük, hogy a játékosok, edzők, és a klub vezetése, is megtisztel minket bizalmával és tenni akarással néznek a szakmai kihívások elé.

Hiszen közös célunk, képzett, magabiztos, kreatív játékosok képzése, kik örömüket lelik a labdarúgásban, pályán, és pályán kívül egyaránt.

A Partner Klub megállapodás részeként, a Jászberényi FC korosztályos csapatai tematikus-edzéseken vesznek részt, melyek teljes mértékben az adott korosztály igényeire, és korosztályos sajátosságait figyelembe véve, a csapat edzők részt vesznek az edzőképzéseken, hiszen nagyon fontos, hogy a mindennapi munkába is be tudják építeni, azt a módszertant, amit a Coerver® Coaching képvisel.

Youth Diploma 1

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a 2015/2016-os szezonban is elindítjuk Youth Diploma 1 tanfolyamunkat, együtt működve olyan globális partnereinkkel, mint az Addidas, és a FourForTwo. A Coerver® Coaching Youth Diploma 1 része annak a 31 éve tartó fejlődésnek, mely idő alatt a Coerver® Coaching együtt dolgozott a legnagyobb futballszövetségekkel, a világ vezető klubjaival, edzőivel, és világhírű játékosokkal a nemzetközi ligákból.

Nyári futball tábor

2015. július 6. Jászberény

A Coerver® Coaching egy globális és dinamikusan fejlődő labdarúgó képzési program, amely az egyéni készségek és képességek fejlesztése, valamint a kiscsoportos játékokra fókuszál.

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale képzési rendszere.

A Coerver® Coaching Tábor a játékosok fejlesztésére összpontosít, Ügyesség, Gyorsaság, Játék felfogás a gyakorlatban. Kiscsoportos játékokon keresztül fejleszti a játékosok önbizalmát, és kreativitását.

A tábor minden résztvevő számára rengeteg szórakozást, és tanulást rejteget, képzettségi szinttől függetlenül.